TEAM DANCE-DEPARTMENT

Meet the team

DANCEMIX

Gabrielle

Als DanceMix docent ben ik blij dat ik van mijn hobby en passie mijn werk heb kunnen maken! Ik verzorg de lessen van DanceMix 3-4, 5-6 en 25+. Na de havo heb ik gekozen voor muziek en dans aan de Rotterdamse Dansacademie. Als ambitie wilde ik heel graag meer dans integreren in de sportschool. En zo heb ik Dance Department met succes opgericht. Inmiddels werk ik met een topteam van 5 en draaien we 26 lessen per week. Dus met trots nodig ik je uit en hopelijk tot heel snel in één (of meer) van onze lessen.

STREETDANCE, TECHNIEK LES & SELECTIE

Tessa

Hoi lieve allemaal!
Ik dans al sinds ik klein ben en later hielp ik mijn eigen dansjuf in de danslessen. Na mijn middelbare school wist ik snel wat ik wilde gaan doen! Ik heb de dansopleiding van het CIOS gedaan en ben in 2016 afgestudeerd. Daarna ben ik meteen gaan werken als dansdocent. Inmiddels geef ik nu al een aantal jaar danslessen bij Dance Department en elke week geniet ik zo van alle leerlingen die bij mij in de les staan. Ik doe nog steeds elke dag wat ik het allerliefste doe! Dit seizoen geef ik de lessen: techniek, dancemix, hiphop groep 5/6 & 7/8 en drie selectiegroepen les. Verder werk ik nog als onderwijsassistent op een basisschool en houd ik heel erg van leuke dingen organiseren op de dansschool en foto’s en filmpjes maken en editen! Lekker druk maar daar houd ik stiekem wel van! Nu weten jullie al heel wat van mij, maar ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie! Ik hoop je snel een keertje te zien in 1 van mijn lessen!

Liefs, Tessa

HIP HOP SELECTIE

Rosano

Met meer dan 20 jaar werkervaring op de dansvloer, heb ik heel veel moois mogen meemaken. Van je passie je werk maken is voor mij een understatement. Voor mij is dat vrijheid, rust en vooral mezelf zijn. Ik ben dankbaar dat ik deze passie heb mogen delen met velen. Bij Dance Department ben ik actief als wedstrijdcoach, trainer & choreograaf en hou me ook bezig met o.a. marketing en design. Hopelijk komen we mekaar gauw tegen op de dansschool want los van alleen dansen zijn wij ook gewoon onwijs gezellig! Tot snel!

HIP HOP, FEMALE & DANCEHALL

Emma

Hi Allemaal,
Mijn naam is Emma, woon in Rijnsburg en dit is ‘t 3e jaar dat ik les geef bij Dance Department.
Ik ben begonnen met dansen sinds dat ik kon lopen en nooit meer gestopt!
In al die jaren heb ik veel mooie en leuke dingen mogen doen met dans. Dit heeft mij geconnect met enorm veel mensen in de danswereld. Dit is ook iets waarop ik focus in mijn lessen, plezier met de mensen om je heen in de les, maar ook hardwerken! Sinds mijn 14e geef ik danslessen en daarnaast ontwikkel ik mezelf nog in dans. Ik merkte al snel dat daar echt mijn passie lag en doe dit nog steeds met enorm veel plezier.
Dit seizoen geef ik op vrijdagavond de hiphop female/dancehall lessen. Op woensdag de hiphop lessen waarin ik verschillende stijlen doe denk aan hiphop, locking & house. Tot in de danszalen!

PEUTER/KLEUTERLES, TALENTENKLAS & SELECTIE

Manouk

Hey allemaal, ik ben Manouk. Op mijn 11e ben ik begonnen met het geven van gym- en turnlessen en op mijn 15e benaderd voor danslesjes aan peuters en kleuters. Ik ben voor het eerst ingevallen voor Gabrielle toen zij met zwangerschapsverlof ging en daarna dus nooit meer weggegaan. Ik ben toen gestopt met de turnlessen en ging volop aan de bak bij Dance Department. En tot de dag van vandaag geef ik hier de peuter- en kleuterlessen, talentenklas en selectie. Verder ben ik ook pedagogisch medewerker bij een kinderopvang, dus uit kinderwerk haal ik wel mijn plezier uit! En dit wil ik nog heel erg lang blijven doen!